Voertuigbelettering | Autobelettering

Autobelettering is één van de beste en goedkoopste manieren om reclame voor uw bedrijf te maken. Hoe meer kilometers u maakt (met uw bedrijfswagen voorzien van autobelettering), hoe meer mensen de reclame van uw bedrijf zien! Bereik tot wel duizenden potentiële klanten per dag! Wij helpen u graag verder met de reclame op uw auto. Alles onder één dak, ontwerp, productie en montage. Uiteraard kunt u uw eigen ontwerp voor de autobelettering aanleveren, dan regelen wij de productie en montage.


Wat kost dat?

De kosten van de autobelettering zijn geheel afhankelijk van uw wensen en/of budget. Hieronder een overzicht met richtprijzen.

Ontwerp of design autobelettering

Heeft u nog geen idee over het design wat er op het voertuig moet komen? Onze ontwerpers willen u daar graag verder mee helpen. Samen met u zullen wij zeker tot een mooi en opvallend ontwerp komen, waar u jarenlang plezier en profijt van zal hebben!

Kwaliteit van de autobelettering

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit folies / vinyl. Denk hierbij aan folies van gerenommeerde merken als Avery, 3M, Hexis, Metamark en Arlon.

Wij beplakken al 10 jaar allerlei soorten voertuigen met reclame en hebben dus zeker de ervaring en kwaliteit in huis om van uw voertuig een fantastisch reclame object te maken.

Garantie op autobelettering

Wij geven 1 jaar garantie op de montage van het voertuig. Mits het voertuig voldoet aan bepaalde voorwaarden (klik hier voor de voorwaarden) Afhankelijk van de soort folie (kleur of full color) en merk, zal de garantie op de folie zelf tussen de 3 en 7 jaar zijn. Denk hierbij aan verkleuren, scheuren, krimpen etc. In de praktijk zal de autoreclame zeker 5 tot 7 jaar goed blijven!

Hoe nu verder?

Klaar om van uw voertuig een rijdend visitekaartje te maken? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden. Samen met met 1 van onze ontwerpers kunnen we een flitsend design maken en in onze werkplaats zullen we het ontwerp tot werkelijkheid brengen.
Wij zitten gevestigd in Enschede, maar leveren autobelettering en autoreclame in heel Twente, hier onder vallen o.a. Hengelo, Almelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Borne. Geen vervoer terug? Bij ons kan je kosteloos onze leenauto meenemen! Autobelettering nodig? Neem dan snel contact met ons op!