Tinten & wrappen

Sildenafil is de generieke versie van Viagra. Het bevat dan ook identiek dezelfde bestanddelen. U kan Sildenafil bestellen in dosissen van 25, 50 en 100 mg. De apotheek verzendt uw bestelling sildenafil kopen zonder recept in nederland snel en discreet naar het door u opgegeven adres. erectiepillen-apotheek biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Sildenafil wordt voornamelijk gebruikt bij erectiestoornissen en impotentie. Dit geneesmiddel maakt bloedvaten wijder waardoor er meer bloed naar de penis stroomt.

Wij houden ons al jaren bezig met het bestickeren, carwrappen en tinten / blinderen van voertuigen in de omgeving Enschede en Hengelo. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs! Wij gebruiken uitsluitend A-merk producten om het beste resultaat te behalen.

Waar wilt u meer over weten? Klik op een button.

Autoruiten tinten

We bieden verschillende tinten aan, van 70% lichtdoorlatend tot 5% lichtdoorlatend. Benieuwd naar het verschil? Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Binnenhaven 18 in Enschede, we hebben verschillende voorbeelden voor u klaar staan.

Wat kost dat?

Hieronder vindt u de standaard prijzen voor het blinderen van autoramen. Staat uw type auto er niet tussen? Vraag dan een prijs aan via het contact formulier.
Wij zijn gevestigd in Enschede, houdt er rekening mee dat u uw auto minimaal één dagdeel kwijt bent.

Carwrapping

Naast het blinderen / tinten van auto ramen bieden wij ook carwrapping aan. Hierbij kan het gaan om complete carwraps, maar ook om onderdelen zoals spiegels, motorkap of het dak. Wij gebruiken hier uitsluitend A-merk wrapfolie voor, zoals 3M, Avery of Hexis. Wrapfolie is mat, glans of metallic leverbaar in vrijwel iedere kleur! Ook diverse specials zoals carbonlook, chroom, goud en brushed steel.

Prijzen carwrapping

Hieronder vindt u de prijzen voor wrappen van spiegels, het dak of een complete carwrap.

Ontchromen

Door het zwart plakken van chromen onderdelen krijg je een veel strakker en stoerder effect, denk hierbij aan raamlijsten, grillen en dakrails. Ook bijvoorbeeld deurklinken kunnen wij voorzien van zwarte folie. Voor het ontchromen wordt vaak satijn- of hoogglans zwarte folie gebruikt.

Prijzen ontchromen

Raamlijsten: vanaf € 225,- (incl. btw)
Grill: vanaf € 95,- (incl. btw)
Dakrails: vanaf € 200,- (incl. btw)

Lampen tinten

Ook koplampen en achterlichten kunnen getint worden. We hebben hiervoor 3 verschillende tinten: light, medium en dark. Door het tinten van de lichten krijg je een erg stoer effect. Vaak wordt gedacht dat het de lichtopbrengst ernstig verzwakt, maar dit is niet het geval. Zelfs met de donkerste tint zal je echt bijna geen effect merken op het gebied van lichtopbrengst.

Prijzen lampen tinten

Prijs per set
Koplampen: vanaf € 125,- (incl. btw)
Achterlichten enkel: vanaf € 125,- (incl. btw)
Achterlichten dubbel: vanaf € 150,- (incl. btw)
Mistlampen: vanaf € 40,- (incl. btw)
Remlicht: vanaf € 25,- (incl. btw)