Ivermectine tabletten kopen zonder recept bij online apotheek

Ivermectine kan worden toegepast bij de behandeling van scabiës (schurft) en bij verschillende worminfecties. Scabiës wordt veroorzaakt door Sarcoptes scabiei (schurftmijt). De jeukklachten kunnen dan al 1 tot 4 dagen na de besmetting ontstaan. Er is dan vaak alleen sprake van jeuk zonder huidafwijkingen; deze komen later. Ivermectine verlamt de spieren van bepaalde parasieten.

Geneesmiddel Dosering Prijs per tablet Waar te koop?
Generieke Stromectol (Ivermectine) Tabletten 3, 6, 12 mg vanaf € 1,20 ONLINE APOTHEEK

De behandeling met ivermectine 200µg/kg is eenmalig, maar moet worden herhaald na 14 dagen en is dan even effectief als eenmalig permetrine of lindaanapplicatie.

Ivermectine is sinds 1987 internationaal op de markt. Het is zonder recept verkrijgbaar in tabletvorm in onze apotheek onder de merknaam Stromectol.

Ivermectine tabletten 3mg kopen

Parasitaire infecties kunnen het hele jaar door vervelend zijn. Dat is waar antiparasitaire medicijnen om de hoek komen kijken, die milde tot dodelijke infecties behandelen. Stromectol (Ivermectine) is een zeer effectief antiparasitair geneesmiddel dat is goedgekeurd voor gebruik bij mensen om bepaalde tropische ziekten te behandelen.

Het behandelt verschillende soorten parasitaire infecties, waaronder rivierblindheid, schurft en hoofdluis. Het werkt door het zenuwstelsel van de parasiet te verstoren, wat verlamming en de dood veroorzaakt. Hierdoor is het effectief in het doden van parasieten in zowel volwassen als larvale stadia. Stromectol is verkrijgbaar in tabletvorm (3 mg, 6 mg en 12 mg) en kan oraal worden ingenomen.

Je kunt Stromectol dus zonder recept kopen bij onze online apotheek. Onze toewijding aan het leveren van veilige medicijnen is de eerste prioriteit. We zetten ons in om je te blijven voorzien van medicijnen van de hoogste kwaliteit. Zet je elke dag in voor je gezondheid met onze online apotheek!

Wat is Stromectol?

Stromectol met als werkzame stof ivermectine is een breedspectrummedicijn tegen verschillende parasitaire ziekten. Deze infecties kunnen ons vermogen om voedingsstoffen op te nemen blokkeren, waardoor we geen optimale voedingsstoffen halen uit het voedsel dat we eten. Parasieten zijn ook een afleiding voor het immuunsysteem.

Daarom wordt Stromectol beschouwd als een wondermiddel voor een breed scala aan parasitaire invasies. Het heeft zijn effectiviteit al meer dan 30 jaar bewezen. Bij gebruik volgens de aanbevolen richtlijnen worden Stromectol tabletten als veilig beschouwd voor mensen.

Indicaties

Stromectol gebruiken voor de behandeling van de volgende aandoeningen:

  • Onchocerciasis (rivierblindheid)
  • Strongyloidiasis
  • Schurft
  • Lymfatische filariasis (elefantiasis)

Stromectol wordt ook veel gebruikt bij mensen voor de behandeling van aandoeningen zoals hoofdluis, schurft en rosacea.

Off-label gebruik

Stromectol heeft veel potentiële effecten voor de behandeling van een scala aan ziekten, met zijn antimicrobiële, antivirale en antikanker eigenschappen als een wondermiddel. Het is zeer effectief tegen veel micro-organismen, waaronder sommige virussen. Op dit moment zijn de antivirale eigenschappen van ivermectine in vitro duidelijk tegen verschillende virussen (bijvoorbeeld als behandeling voor COVID-19), maar wetenschappers geven geen duidelijke definitie van de reden voor deze eigenschap van het geneesmiddel.

Wat doet Ivermectine

Het werkzame bestanddeel Ivermectine is een avermectine, een klasse krachtige, breedspectrum antiparasitaire middelen afgeleid van de fermentatieproducten van Streptomyces avermitilis.

Het geneesmiddel veroorzaakt de dood van parasieten voornamelijk door selectieve binding en hoge affiniteit met glutamaat-gereguleerde chloridekanalen die worden aangetroffen in zenuw- en spiercellen van ongewervelden. De parasieten worden letterlijk van binnenuit gedood, omdat het medicijn inwerkt op de essentie van hun lichaam.

Door de chloridekanalen in de spiercellen van de keelholte van de spoelworm te openen, ontspant het medicijn bovendien de keelspieren, waardoor het voor de worm onmogelijk wordt om zich te voeden. Het medicijn veroorzaakt ook verstoring van de embryogenese bij vrouwelijke parasieten door intra-uteriene schade en degeneratie van de parasieten.

Behandeling met Stromectol zorgt voor een snelle verdwijning van microfilariën uit de perifere lymfevaten van de huid, met een langdurig effect; de hoge oplosbaarheid van ivermectine in lipiden resulteert in een wijdverspreide verspreiding door het lichaam. Ivermectine is zeer veilig voor gewervelde dieren omdat het de bloed-hersenbarrière niet passeert.

Dosering

Stromectol is verkrijgbaar in tabletvorm en bevat 3 mg, 6 mg of 12 mg ivermectine. Het wordt toegediend op basis van het gewicht van de patiënt en kan variëren afhankelijk van de patiënt en de specifieke aandoening die wordt behandeld. Er zijn ook enkele beperkingen voor kinderen.

Het gebruiksschema is verschillend: voor sommige aandoeningen is een enkele dosis voldoende, voor andere moet de kuur herhaald worden. Meestal krijgen volwassen patiënten 6-12 mg van het geneesmiddel per keer voorgeschreven.

Hoe moet u Stromectol gebruiken?

Stromectol tabletten moeten twee uur voor of twee uur na een maaltijd worden ingenomen. Dit geneesmiddel wordt meestal op een lege maag ingenomen. Het moet worden ingenomen met een vol glas water. Hierdoor wordt het efficiënter opgenomen in de bloedbaan en verdeeld over het lichaam. Het is belangrijk om dit medicijn elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip in te nemen om de ziekte volledig onder controle te krijgen.

Hoe snel werkt Stromectol?

Hoe lang het duurt voordat het medicijn werkt, hangt af van het type infectie dat wordt behandeld. Voor sommige infecties, zoals schurft, kan het medicijn binnen een paar uur na inname beginnen te werken. Bij andere infecties, zoals rivierblindheid, kan het enkele maanden duren voordat je verbetering ziet.

Waar Stromectol kopen zonder recept in Nederland?

Onze online apotheek is de optimale oplossing gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten. U kunt elk medicijn snel en goedkoop vinden en bestellen. Wij bieden alleen hoogwaardige en gecertificeerde generieke medicijnen en leveren op elk adres dat in de bestelling is opgegeven.

Onze online service stelt ons ook in staat om informatie te verstrekken over elke fabrikant en details voor elke pil. Dit niveau van informatie, samen met de prijs, is bedoeld om klanten te voorzien van kennis, zodat ze Stromectol over de toonbank kunnen kopen.

Hoeveel kost Stromectol bij apotheek?

De traditionele optie is om uit eigen zak te betalen bij een apotheek. Online apotheken hebben echter vaak veel lagere prijzen in Nederland. Als de prijs je grootste zorg is, kies dan de meest betaalbare optie.

Generieke medicijnen hebben hetzelfde werkzame bestanddeel, dezelfde dosis en hetzelfde aantal pillen als de merkversie. Het verschil zit hem in de prijs, aangezien het generiek meerdere malen goedkoper is. De gemiddelde prijs voor Stromectol 30 pillen is €120 in de apotheek. Bij onze online apotheek is de prijs voor 30 pillen Stromectol €70. Met andere woorden, door over te stappen op generieke geneesmiddelen kunt u uw kosten verlagen zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

De bijwerkingen van ivermectine op het lichaam variëren afhankelijk van de individuele tolerantie en de dosering. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid en een algemeen ziek gevoel in de maag, duizeligheid en hoofdpijn. Verschillende huidaandoeningen, vooral huiduitslag, komen ook vaak genoeg voor.

Zeer zeldzame oogreacties die optreden na het gebruik van dit medicijn zijn ooglidoedeem, conjunctivitis, keratitis, optische neuritis, chorioretinitis en choroiditis. Deze aandoeningen veroorzaken geen gezichtsverlies, vereisen geen gebruik van corticosteroïden en zijn gemakkelijk te behandelen met topische middelen.

Wie mag geen antiparasitaire geneesmiddelen nemen?

De volgende mensen moeten vermijden om Stromectol te nemen om het risico op complicaties te verminderen:

  • patiënten met leverfalen
  • mensen met een nierziekte
  • mensen met een verzwakt immuunsysteem.

Deze medicatie wordt niet gebruikt om kinderen te behandelen die minder wegen dan 15 kg.

Stromectol wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap. Het schadelijke effect van het geneesmiddel kan gemakkelijk overgaan op de foetus of de zogende baby.

Onder de relatieve contra-indicaties voor het gebruik van dit geneesmiddel kan ook een allergie voor Ivermectine of voor hulpstoffen in de tablet worden genoemd.

Welke geneesmiddelen kunnen interageren met Stromectol?

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met ivermectine: anti-angst medicijnen zoals lorazepam en clonazepam; kalmeringsmiddelen zoals fenobarbital en butalbital; anti-epileptica zoals valproïnezuur.

× Contact via whatsapp